Luisteren met impact

Luisteren is een kernvaardigheid voor iedereen. Leren luisteren is een gratis training van een week, waarbij u dagelijks geholpen wordt om van maandag tot vrijdag deze vaardigheid aan te scherpen of aan te leren.

Luisterbereidheid

Er bestaan tal van trainingen die u leren een luisterbereidheid te veinzen. En we volgen ze gretig. Alleen merken we nadien dat dit wel een korte termijn effect kan hebben, maar op lange termijn ons geloofwaardigheid aantast.

Mensen doorzien immers ‘gemaakt gedrag’. Echt leren luisteren kan alleen door echt te horen wat de ander zegt. Het klink eenvoudig en dat is het natuurlijk ook. De uitdaging waar we voor staan is anders, het is onze luister attitude veranderen.

Leren meegaan met de ander

Wat we echt moeten leren, is onbevooroordeeld, wars van elke reactie of bedenkingen die we hebben de ander in zijn redenering blijven volgen. En dat vergt een aanpak die we niet gewoon zijn wanneer we naar anderen luisteren.

In dit gratis* freeminar verkennen we een week lang in korte sessies wat luisteren echt is. We bieden u vanaf maandag ochtend een start sessie over het onderwerp.

Elke volgende dag kan u beginnen met een ondersteunende sessie die u helpt de kennis in een echte praktijkroutine om te zetten.

Luisteren met impact

De sessie is opgezet op basis van de vele mails die volgden op het artikel “beleefd luisteren“. Het is duidelijk dat het onderwerp een gevoelige snaar raakt bij velen. Daarom bied ik u deze gratis reeks met veel plezier aan.

U kan alle freeminars (er volgen er nog) volgen via deze pagina.

Deze specifieke over luisterbereidheid sessie kan u hier vinden

Hoe deelnemen?

Ik hou ervan de zaken eenvoudig te houden. U hoeft dus niet in te tekenen voor deze sessies, u kan gewoon online gaan en naar de pagina surfen. Daar kan u onmiddellijk beginnen met de training. Geen gedoe met inschrijvingsformulieren, mailing lijsten of andere poespas.

frereminars

*gratis indien u het volgt in de lopende week, nadien vragen we een kleine bijdrage in de kosten van € 2,99

Geef een reactie