Luisteren met impact

In dit freeminar Luisteren met impact leert u hoe u echt kan luisteren. We denken het allemaal te kunnen. Maar het is niet zo simpel als het lijkt. Luisteren is – als mens – niet onze sterkste kant.

We helpen u gedurende één week elke dag om deze vaardigheid stap voor stap te verwerven. Op vrijdag (of indien u deze sessie over luisteren via het archief volgt) kan u de sessie tekst gratis downloaden.

Het is geen woordelijke weergave van de sessies, maar een overzichtelijk gestructureerd overzicht van de inhoud. Op die manier kan u alles nog eens rustig doornemen op momenten dat u het nodig heeft.

Luisteren met impact

Ik schreef een artikel over beleefd luisteren, enkele dagen geleden. U reageerde massaal (mijn dan voor alle positieve reacties). Maar u stelde ook tal van vragen over luisteren. Wat is dat? Hoe kan dat een verschil maken? Doe ik dat? Wat doe ik fout?

Kortom te veel mails om te beantwoorden, dus daarom dit alternatief. Laten we samen een week lang aan uw luistervaardigheid werken. Zomaar, omdat het leuk is en omdat het u veel zal opleveren. Heel veel, zowel persoonlijk als professioneel. Luisteren is immers de basisvaardigheid bij uitstek indien u goed wil communiceren.

maandag

Dit freeminar zal online gaan op maandag 23 november

In deze eerste sessie bekijken we wat luisteren echt is en waarom het zo vaak fout loopt


dinsdag

Deze sessie zal online gaan op dinsdag 24 november. We bekijken uw eerste ervaringen met luistervaardigheid


woensdag

Deze sessie zal online gaan op woensdag 25 november. We onderzoeken hoe we onze attitude van luisteren verder kunnen aanscherpen.


donderdag

Deze sessie zal online gaan op donderdag 26 november. We gebruiken de opdracht van gisteren om een versnelling hoger te schakelen.


vrijdag

Deze sessie zal online gaan op maandag 23 november. Waar staan we nu met onze vaardigheden? En hoe kunnen we ermee verder?


Ontdek alle freeminars hier

U kan deze freeminars gratis volgen tijdens de week dat ze lopen. Wenst u eerdere reeksen te beluisteren, dan kan u intekenen voor € 2,99 per sessie.

Download

U kan hier de teksten downloaden van het freeminar. Indien de reeks nog loopt, is de tekst tot en met vandaag beschikbaar. Op het einde van de week of vanuit het archief is de volledige tekst van luisteren met impact beschikbaar.

Download de tekst van luisteren met impact

[yasr_visitor_multiset setid=2]

Voel u vrij uw feedback, opmerkingen of vragen door te geven via de contact pagina