Freeminars

Waarom deze freeminars? Wel, u stelt me nog steeds veel vragen en getrouw beantwoord ik die steevast per mail.  U moet er soms even op wachten, maar ook ik ben maar een mens En daar heeft u steeds begrip voor.

Vele vragen zijn echter gelijklopend. Het zijn goed bedoelde vragen naar een kleine training of coaching voor een specifiek onderwerp, een specifieke vaardigheid of een stukje kennis. En natuurlijk wil ik niemand een antwoord onthouden.

Maar u kent me, alles hangt samen! Een deeltje van iets uitlichten is moeilijk zonder het bredere kader te begrijpen.  Dat was net een van de redenen dat ik zo weinig open trainingen aanbood.

Maar ja, ik wil u ook niet in de steek laten. Dus zal ik met enige regelmaat uw vragen bundelen en er kleine ‘short tracks’ van maken.  Dat zijn deze freeminars. U weet wel, die korte dagelijkse sessies die u misschien ooit bij me volgde.

Hoe werken de freeminars

Op maandag bespreken we het onderwerp van keuze iets dieper en bied ik u een reeks manieren aan om de vaardigheid in te oefenen.  Al de volgende vier dagen krijgt u elke ochtend een kortere sessie met steun en tips voor die dag.  Velen konden al ondervinden hoe effectief deze aanpak is om een vaardigheid aan te leren of aan te scherpen.

Natuurlijk, ik ben na bijna twintig jaar werken als coach, trainer en interim manager gestopt.  Niet omdat de job me niet beviel, maar omdat ik – zoals de meesten weten – terug vaste grond zocht.  Een vast team om deel van uit te maken en om mee samen te werken.

Maar daarom zie ik u niet minder graag.  Ik ben u nog niet vergeten!  Dat is de reden dat ik u graag verder wil helpen op deze manier. 

Waarover gaan de sessies

Ik zal steeds die onderwerpen kiezen voor de freeminars, die meest gevraagd werden (blijf uw vragen dus rustig doorsturen).  En indien u bijkomende suggesties heeft, aarzel niet.  Zoals u weet sta ik open voor alle feedback.

Ik hoop dat deze sessies jullie helpen.  Ze zijn gratis, tenminste, indien u ze in de week zelf volgt.  Wenst u toegang tot het archief of wil u eerdere sessies doorlopen?  Dat kan ook, maar dan vraag ik een kleine bijdrage van € 2,99 per sessie.  Een schijntje natuurlijk, maar het dekt de kosten van servers en bandbreedte.

Ik wens u alvast veel plezier met de freeminars.

Op de hoogte blijven van de freeminars? Volg Peter via;

frereminars