Inspirerende verhalen in de top tien

Het boekje inspirerende verhalen heeft sinds 2015 langzaam zij weg gevonden naar een zeer divers publiek. En dat was dan ook de bedoeling ervan. Een handzaam boekje met inspirerende verhalen die u doorheen tal van situaties kunnen helpen.

De verhalen zijn niet van mijn hand, het zijn verhalen die wereldwijd en uit diverse tradities gemeengoed zijn geworden. Het is dan ook heel leuk te merken dat het boekje is opgenomen in de besten boekentips top tien.

Boeken kopen?

U kan mijn recente boeken terug vinden op deze pagina

Waar gaat inspirerende verhalen over?

Tijdens de vele coachings en trainingen die ik de afgelopen twintig jaar gaf, is het gebruik van analogieën en verhalen een uitstekend instrument gebleken om concepten en attitudes te verduidelijken.

Enkele jaren geleden besloot ik – op vraag van velen – de belangrijkste van de verhalen te bundelen in een kort boekje. Wat bedoeld was als een handige hulp en een ondersteuning voor hen die een coaching volgden, werd zo ook beschikbaar voor al wie er interesse in had, als boek en als eboek.

Indien uw interesse gewekt is, u kan het boek vinden/bestellen in elke boekhandel of op elk platform voor e-readers (iBooks, Kobo, amazon….) Of u kan het natuurlijk direct bestellen via deze link. Daar kan u zowel inspirerende verhalen

Meer info nodig? Voel u vrij contact me mij op te nemen.

Inspirerende verhalen in boekentips top 10

Gerelateerde berichten

Geef een reactie