Vaak bestaat een eerste kennismaking met Peter uit een lezing, een seminar of een workshop. Natuurlijk kan dit gedaan worden rond elk onderwerp, maar op deze pagina laten we u graag even kennis maken met de meest gekozen workshops/seminars van Peter. Ze zijn steeds boeiend, vol humor en herkenbare voorbeelden. Voor meer info kan u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Slimmer worden in een sessie

Een ideale sessie voor zowat iedereen

Het mag dan al vreemd klinken, maar u kan slimmer worden in een sessie.  Drie technieken uit cognitieve technologie kunnen u daarbij helpen.  Deze sessie, die vaak als team event gebruikt wordt, of als sessie voor een strategie bepaling, biedt u op een eenvoudige, bevattelijke manier inzicht in hoe we denken en hoe we dit op een eenvoudige doch uiterst effectieve manier ‘beter’ kunnen doen.  Een absolute aanrader. Deze sessie is voor velen vaak een eerste kennismaking met de aanpak van Peter.  We kunnen u alleen maar zeggen dat deze sessie haar investering meer dan waard is.

Een sessie voor een kleine groep (max +/- 20 deelnemers) neemt een 90 minuten plus een vragenronde in beslag en kost € 650,00 excl. BTW en travel (indien van toepassing)

Een sessie voor grote groepen neemt ongeveer een 120 minuten in beslag plus een vragenronde en kost € 800,00 excl. BTW en travel (indien van toepassing)

Omgaan met Tijdsdruk en persoonlijke productiviteit

Wanneer er tijd te kort is

Wie heeft er tijd te veel?  Wie loopt niet zo nu en dan tegen zichzelf en de omstandigheden aan?  In deze sessie kan u ontdekken hoe ook u meester kan worden over uw eigen dag.  U leert technieken die u toelaten zelf de controle te nemen over uw werk, uw dag en uw gemoedsrust.

Op basis van een drietal eenvoudige reactiepatronen, kan u verkennen hoe ook u controle kan behouden, zonder geleefd te worden door de volgende dringende taak waar u geen tijd voor heeft.

Een sessie voor een kleine groep (max +/- 20 deelnemers) neemt een 90 minuten plus een vragenronde in beslag en kost € 650,00 excl. BTW en travel (indien van toepassing)

Een sessie voor grote groepen neemt ongeveer een 120 minuten in beslag plus een vragenronde en kost € 800,00 excl. BTW en travel (indien van toepassing)

Toponderhandelaar in een sessie

Voor ieder die regelmatig moet onderhandelen

Op basis van enkele doorleefde en wetenschappelijk onderbouwde principes, leert u op een eenvoudige manier hoe u onderhandelingen naar uw hand kan zetten zonder druk of intimidatie te gebruiken.  Deze technieken zijn gebaseerd op de vele onderzoeken die we voerden via CogTech®  en een doorleefde ervaring van vele jaren.

De inhoud is vlot toegankelijk voor iedereen en wordt geïllustreerd en ingeoefend op basis van voorbeelden van de deelnemers zelf.

Deze reeks wordt uitsluitend voor kleine groepen gegeven (maximaal +/- 20 personen).  Deze sessie vergt een investering van € 950,00 (ex BTW en travel, alle materialen inbegrepen).  Een investering die u in uw eerst volgende onderhandeling vlot kan terug winnen.  Deze sessie neemt een halve dag in beslag.

Succesvol omgaan met strategie

Hoe kan u succesvol omgaan met strategie? Voor ondernemers en managers

Heeft u een (bewuste) strategie?  Zit deze op een werkbare manier vervat in uw businessplan?  En wat is een strategie?  Wie moet deze kennen?  Hoe werkt dat?  Of het nu gaat om een eenmanszaak of een multi-national, een strategie vormt de kern, de basis van elke actie.  Indien u dit goed aanpakt, zal ze u naar resultaten leiden, indien niet, dan speelt u ‘lotto’.

Velen aarzelen vooraleer ‘weer een sessie’ over strategie te moeten bijwonen.  Neemt u er toch maar even de tijd voor.  Dit is de sessie waarvoor we het meest herhaal aanvragen krijgen.  Waar velen met grote scepsis aan de sessie beginnen, is het de sessie waarvan deelnemers zeggen dat ze er het meest aan gehad hebben en dat ze deze sessie zeker zouden aanbevelen aan anderen (93% gaf ons op deze vraag een 10/10 van de meer dan 2000 deelnemers die over de jaren deze vraag beantwoord hebben)

De sessie neemt voor kleine groepen (tot +/- 20 personen) een twee uurtjes in beslag en kost € 950,00 excl. BTW en travel (indien van toepassing)

Voor grotere groepen dient u te rekenen op +/- 2,5 uur en een investering van € 1.150,00 excl. BTW en travel (indien van toepassing)