One Step trainingen

One step trainingen, zijn korte trainingen waarin één specifiek aspect wordt besproken. Het zijn relatief korte (30 minuten tot een uur) die u helpen een aspect van uw aanpak te leren kennen of te verbeteren.

Opzet one step trainingen

De opzet van de trainingen is eenvoudig. Er is de training zelf (meestal als video), de achtergrond inzichten (die kan u in tekst format vinden) waarin de wetenschappelijke basis van de one step trainingen wordt besproken. In deze teksten kan u wat dieper graven in het hoe en waarom van de zaken. Maar u kan de trainingen natuurlijk ook volgen zonder deze achtergrond, teksten te gaan doorspitten. De training richt zich immers op de directe aanpak van het gekozen item. En vervolgens bieden we u een leertest.

In deze leertest bij de one step trainingen krijgt u een reeks vragen over het onderwerp (er zijn geen punten aan verbonden). Deze vragen gidsen u op een andere manier doorheen de zelfde materie. Bij elk antwoord krijgt u feedback die u helpt de kennis te kaderen in uw dagelijkse praktijk routine.

one step trainingen

Door alles opnieuw vanuit een ander perspectief te bekijken, helpen we u tevens om een breder begrip van het onderwerp te krijgen. Zo zorgen we voor een maximale opname van de aangeboden kennis in uw normale werkroutine. Net dat zal u helpen om van deze training een succes te maken.

Onderwerpen

De lijst van one step trainingen wordt aangevuld op regelmatige basis. Indien u het onderwerp van uw keuze niet kan vinden, kan u zelf onderwerpen aandragen (via de contact pagina).

Bij elk onderwerp van de one step trainingen kan u tevens de status vinden (beschikbaar of de geplande beschikbaarheidsdatum)

Snel problemen van medewerkers oplossen

Waarover gaat deze training? Op welke manier kan u mensen helpen om meer zelfredzaam te worden? En hoe kan u er bovendien voor zorgen dat hun issue onmiddellijk opgelost wordt? Hoe kan u dit snel doen? Welke aanpak werkt? Welke aanpak werkt niet? En waarom?

Doelgroep: managers. Deze training is beschikbaar vanaf 1 april 2019

Overtuigend communiceren

Waarover gaat deze training? Op welke manier kan u overtuigend communiceren, zonder weerstand te ondervinden of anderen te bruuskeren. En dat is een vaardigheid die iedereen voordeel kan opleveren. Dit is een van de meest aangevraagde onderwerpen voor de one step trainingen

Doelgroep: iedereen Deze training is beschikbaar vanaf 8 april 2019

Een succesvolle teammeeting houden

Waarover gaat deze training? Wat is een succesvolle teammeeting? We gaan uit van drie principes: de deelnemers moeten de meeting als positief ervaren, u moet alles dat u wenst te bespreken besproken hebben en er moeten positieve, constructieve acties aan gekoppeld zijn.

Doelgroep: managers. Deze training is beschikbaar vanaf 15 april 2019

Een beter time management

Waarover gaat deze training? Hoe kan u uw tijd maximaal benutten? Hoe kan u dit doen zonder stress? Wat met al die dringende en onverwachte zaken? Wat zijn de zaken die ons tegenwerken? Hoe kunnen we de omstandigheden laten helpen? Een super, steengoede training voor wie meer uit zijn tijd wil halen.

Doelgroep: iedereen. Deze training is beschikbaar vanaf 21 april 2019

Deze lijst wordt regelmatig uitgebreid

Mogelijkheden van one step trainingen

U kan natuurlijk kiezen voor de langere trainingen en een volledig traject volgen. Ondanks die mogelijkheden merken we vaak dat u minder nood heeft aan complete trajecten. Velen hebben wel de nood wel specifieke lacunes wil opvullen in hun kennis of bepaalde zaken opnieuw te bekijken.

Deze trainingen bieden u de ideale mogelijkheid om uw kennis verder aan te vullen of uit te diepen. De one step trainingen zijn een eenvoudige, snelle en uiterst effectieve manier om dit te doen. Met een minimale investering (€ 9,92 exclusief btw, € 12,00 inclusief) krijgt u een maximale boost voor uw kennis en kunde.

Deze trainingen worden opgezet in samenwerking met CogTech®