Lichaamstaal lezen, de geheimen van body language

De signalen en communicatie die we – meestal onbewust – zonder woorden voeren, noemen we lichaamstaal of body language.  Het is dus een taal die we allemaal spreken, los van onze culturele achtergrond.  Maar het is tevens een taal die weinigen echt begrijpen.

Maar hoe kan u deze taal leren en wat brengt het u op? Begrijpen van lichaamstaal geeft u een indicatie of mensen zelf geloven wat ze zeggen.  Het geeft u ook een inzicht in hun emotionele toestand en basis denkpatronen.  Dat inzicht in body language zorgt er tevens voor dat u beter, concreter en efficiënter kan communiceren.

Ook u kan deze vaardigheid leren.  Door tal van Tv-series heeft deze vaardigheid een aura van mysterie meegekregen. Maar laat u niet afschrikken.  Het is een vaardigheid die met de nodige oefening door iedereen aangeleerd kan worden.

Hoe werkt de training lichaamstaal lezen?

Gedurende vier weken helpen we u op weg, en twee maanden na de laatste sessie, doen we een opvolgsessie om te kijken of er zich nog problemen hebben voorgedaan of er nog vragen zijn overgebleven.

Elke sessie is vanaf woensdag ochtend online beschikbaar.  Elke week zijn er twee inbel momenten voorzien (skype, face-time, zoom of gewoon per telefoon) waarop u als deelnemer de trainer rechtstreeks kan contacteren met uw vragen, feedback, bedenkingen of wat dan ook in verband met lichaamstaal.

Tijdens de reeks lichaamstaal lezen zijn er twee workshops voorzien, waarop u persoonlijke feedback krijgt.  Dit helpt u de vertaalslag te maken van theorie naar praktijk.  Voor deze workshops gebruiken we actualiteitsprogramma’s op TV (die u ook in uitgesteld relais kan bekijken).  Zo bekomt u echte oefeningen om uw vaardigheden in body language te vergroten.

Ongeveer twee maanden na de vierde sessie, wordt er een extra sessie ingelast.  Hierin wordt de feedback van alle deelnemers verzamelt en krijgt u een overzicht van vragen en antwoorden, gebaseerd op de structuur van de reeks.  In die week zijn er vier extra inbel momenten voorzien, waarop u al uw vragen over coachen voor managers kan stellen.

Investering cursus body language

De totale investering voor de training lichaamstaal lezen beloopt € 395,00 (exclusief BTW), toegang tot de e-module, alle lesmaterialen en de persoonlijke sessies en inbelmomenten inbegrepen.

Wenst u meerdere deelnemers in te tekenen?  U ontvangt een korting van 10% vanaf drie deelnemers (€ 355,50).  Vanaf 8 deelnemers ontvangt u een reductie van 20% (€ 316,00)

Omdat we een persoonlijke ondersteuning bieden, is het aantal deelnemers per reeks beperkt. Elke maand start er een nieuwe reeks.

Lichaamstaal-body language

U ontvangt een factuur met alle betaalgegevens, uw intekening is definitief nadat wij uw betaling ontvangen hebben. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor afhandeling van deze aanvraag (zie ons privacy beleid)

De trainingen worden georganiseerd op ons interactief training platform PSM online