Coachen voor managers

Coachen voor managers is een vak apart. Niets zal uw resultaten en die van uw team sneller doen groeien dan coaching.  Coachen zorgt voor een structurele en permanente groei in de vaardigheden, attitudes en kennis van uw medewerkers.

Maar hoe begint u aan een coaching traject?  Coachen voor managers is immers iets anders dan een personal coaching.  Het is een zeer specifieke vaardigheid die specifieke kennis en een specifieke aanpak vergt.

Er zijn tal van redenen waarom vele managers niet aan structurele coaching toekomen.  Geen tijd, coaching angst, onkunde over wat coaching echt is….  Allemaal begrijpelijk, maar zowat iedereen beseft dat we hier groei en resultaten laten liggen.

Wij ervaren het dagelijks; mensen die op de juiste manier aan coaching beginnen, plukken er an heel snel de vruchten van.  Van ploegbaas tot CEO, we zien het dagelijks gebeuren, er komt groei, openheid, meer tevredenheid, meer zekerheid en vooral meer structureel onderbouwde resultaten.

Coachen voor managers vergt minder tijd en inspanning dan u denkt.  Mits de juiste aanpak, wordt dit een routine die u snel en zonder veel moeite in uw dagelijkse werking kan integreren.

In deze training helpen we u op weg, met zes sessies, twee workshops en wekelijkse spreekuren waarop we u persoonlijk helpen om deze aanpak op een juiste manier te implementeren.  (Lees onze weekend special van 8 maart 2019 om al een voorproefje over coaching voor managers te krijgen).

Hoe werkt de training coachen voor managers?

Gedurende vijf weken helpen we u op weg, en twee maanden na de laatste sessie, doen we een opvolgsessie om te kijken of er zich nog problemen hebben voorgedaan of er nog vragen zijn overgebleven.

Elke sessie is vanaf maandag ochtend online beschikbaar.  Elke week zijn er twee inbel momenten voorzien (skype, face-time, zoom of gewoon per telefoon) waarop u als deelnemer de trainer rechtstreeks kan contacteren met uw vragen, feedback, bedenkingen of wat dan ook.

Tijdens de reeks zijn er twee workshops voorzien, waarop u persoonlijke feedback krijgt.  Dit helpt u de vertaalslag te maken van theorie naar praktijk.

Ongeveer twee maanden na de vijfde sessie, wordt er een extra sessie ingelast.  Hierin wordt de feedback van alle deelnemers verzamelt en krijgt u een overzicht van vragen en antwoorden, gebaseerd op de structuur van de reeks.  In die week zijn er vier extra inbel momenten voorzien, waarop u al uw vragen over coachen voor managers kan stellen.

Certificatie coachen voor managers

Na deze laatste sessie en enkele maanden praktijkervaring kan u – indien u dit wenst – deelnemen aan de certificatie test en zo uw certificaat coachen voor managers bekomen. (Certificaat PSM Coaching®).

U kan de test tot driemaal afleggen.  We begrijpen dat een test een momentopname is, en dat niet slagen voor een test een leermoment is, daarom kan u tot driemaal de test afleggen indien het niet direct lukt.  Meer nog, indien u niet slaagt voor een test, krijgt u persoonlijke feedback op uw resultaten en suggesties om – vooraleer een nieuwe poging te wagen – specifieke onderdelen opnieuw te bestuderen.

Investering

De totale investering voor de training coaching voor managers beloopt € 475,00 (exclusief BTW), certificaat, toegang tot de e-module, alle lesmaterialen en de persoonlijke sessies en inbelmomenten inbegrepen.

Wenst u meerdere deelnemers in te tekenen?  U ontvangt een korting van 10% vanaf drie deelnemers.  Vanaf 8 deelnemers neemt u best even contact met ons op, we zetten dan graag een specifieke training voor uw managers op (investering van € 2995,00 exclusief BTW, all-in).

Deze reeks start elke maand, de eerste maandag van de maand. Uw traject start dus de eerst volgende eerste maandag van de maand, nadat uw betaling verwerkt is.

Volgend beschikbaar startmoment: maandag 1 april (echt waar, ’t is geen grap 🙂 )

coachen voor managers

U ontvangt een factuur met alle betaalgegevens, uw intekening is definitief nadat wij uw betaling ontvangen hebben. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor afhandeling van deze aanvraag (zie ons privacy beleid)