Trainingen

Trainingen hebben steeds een duidelijk doel voor ogen.  Ze willen u helpen uw kennis en vaardigheden te verbeteren.  Om dat te realiseren, is er meer nodig dan enkele dagen met een groep rollenspelen te doen of een bulk informatie via een e-learning platform te verwerven.

Uw kennis en vaardigheden uitbreiden en omzetten in een dagdagelijkse routine vergt meer.  Dit is een gegeven dat wij al jaren gebruiken om de meest effectieve trainingen op te zetten.  Wij gebruiken het gemak van de moderne technologie, gecombineerd met een persoonlijke begeleiding en ondersteuning over een langere periode.  Op die manier kan ieder groeien op haar of zijn eigen tempo.

Hoe werkt een training?

Een training is een structureel groeipad.  Dit wordt u aangeboden via een reeks online sessies.  Deze sessies vormen de kern van de training.  Daarnaast worden er een reeks workshops opgezet (zaken waarbij u die kennis in uw eigen praktijksituatie moet omzetten) waarop we elke deelnemer persoonlijk feedback geven.  Op deze manier maken we van alle trainingen een persoonlijk traject.

Trainingen

Maar we doen meer.  Elke week tijdens gedurende het verloop van training voorzien we inbel momenten.  Om u te helpen bieden we u de gelegenheid zelf een moment in te plannen in deze periode. Dat zijn momenten waarop u de trainer persoonlijk kan contacteren (Per telefoon of via skype, zoom, face-time…) 

Die inbelmomenten zijn belangrijk.  Ze bieden u een persoonlijke begeleiding bij het verwerken van de leerstof en ze helpen u om die kennis en de praktijkervaring die u heeft met elkaar in overeenstemming te brengen.

Na afloop van de sessies, ongeveer een tweetal maanden later, wordt er een herhaalsessie opgezet.  Daar kan u de leerstof nogmaals herhalen, kijken welke obstakels uw collega’s zijn tegengekomen en op basis van echte praktijkervaring bijkomende lessen leren.

Tijdens de week van de herhaalsessie worden er extra inbel momenten voorzien. Zo kan u maxoimaal genieten van uw persoonlijke begeleiding.

Certificatie

Na de laatste training sessie (de herhaal sessie), wanneer u al enige praktijkervaring achter de rug heeft, kan u deelnemen aan de certificatie test (indien deze bij de training voorzien is).  U heeft drie pogingen om uw certificaat (certificaat van PSM Coaching®) te behalen.

Slaagt u niet bij een eerste poging, dan ontvangt u persoonlijke feedback op uw resultaten en suggesties over waar u meer aandacht aan moet schenken vooraleer een volgende poging te wagen.

Op deze manier weten u en wij zeker dat u de leerstof niet enkel kent, maar dat u ook de praktijkvaardigheden verworven heeft om succesvol te zijn binnen de echte werkomgeving. En net dat is het doel van trainingen!

Timing & intekenen

Het merendeel van de reeksen start maandelijks op een vaste dag (bijvoorbeeld de eerste maandag van de maand).  Om uw plaats te verzekeren, kan u op elk moment intekenen en u start dan die bepaalde dag aan uw training. Gezien de persoonlijke begeleiding die we bieden, zijn de plaatsen per reeks immers beperkt.

U kan steeds Intekenen op betreffende pagina van de trainingen.  De intekening is pas definitief nadat wij uw betaling ontvangen hebben.  Gezien we een persoonlijke begeleiding voorzien, is het aantal deelnemers per reeks beperkt.  Indien bepaalde maanden reeds volgeboekt zijn, wordt u dit meegedeeld vooraleer u om betaling verzocht wordt.  Dus u kan dan zelf bepalen of u opteert voor een volgende maand of een andere oplossing.

Wenst u meerdere mensen voor dezelfde trainingen in te tekenen, dan bieden wij u een reductie van 10% vanaf drie personen of meer.  Voor acht of meer personen kunnen wij zonder meerkosten een specifieke reeks opzetten voor uw team.  Maar u kan natuurlijk ook aansluiten bij bestaande groepen (inhoud en aanpak zijn gelijk) tegen een reductie van 20%.  Een eigen reeks biedt u het voordeel dat u zelf de timing kan bepalen van de startdatum.

Reeksen

De volgende reeksen zijn momenteel beschikbaar (klik op de titel om naar de specifieke pagina te gaan):

Coachen voor managers Start elke eerste maandag van de maand (uitgezonderd juli en december) (€ 475,00 per deelnemer, € 427,50 vanaf drie deelnemers of € 380,00 vanaf 8 deelnemers)

Teamleadership Start elke eerste maandag van de maand (uitgezonderd juli en december) (€ 645,00 per deelnemer, € 580,50 vanaf drie deelnemers of € 516,00 vanaf 8 deelnemers)

Alle prijzen exclusief BTW en per deelnemer

Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt