We bieden u een reeks tools aan, om uzelf te testen of als instrument voor managers en HR afdelingen. In regel bieden we u drie soorten online testen en self-assessments aan.

online testen en self assesments

Persoonlijke online testen

Dit zijn testen die u persoonlijk kan nemen om uw eigen vaardigheden in te schatten, of die u door uw medewerkers kan laten afleggen om een beeld te krijgen van bepaalde skills.

Deze testen en self-assessments zijn volledig geautomatiseerd. Er is met andere woorden direct een resultaat beschikbaar.

Deze testen worden vaak gebruikt om de eigen kennis in te schatten, als aanzet tot een promotie of door startende managers om een objectief beeld te krijgen van de vaardigheden van hun teamleden.

Begeleidde online testen en assessments

Hier zorgen we voor een begeleiding. Dit kan gaan van het assessen van antwoorden op persoonlijke vragen tot het afnemen van diepgaande online interviews en alles wat daar tussen ligt.

U kan per test zien welke de mogelijkheden en opties zijn. Indien u niet de juiste online testen of assessments kan vinden, of zoekt u net iets anders, aarzel dan niet ons te contacteren, we passen ons graag aan aan uw noden, meestal zonder bijkomende kosten.

Deze testen worden ook vaak gebruikt bij sollicitaties of het inschatten van de vaardigheden van potentiële kandidaten. Een snelle, diepgaande, degelijke manier om verrassingen te voorkomen (en budgetvriendelijk, maar dat kan u zelf ook zien)

Analytische tools

Dit zijn online testen en audits die u een beeld geven over bredere zaken. Dit kan gaan van 360° onderzoeken tot proces audits, over effectiviteitsaudits voor sales organisaties tot analyses van communicatie structuren.

Ook hier raden we u aan ons even vrijblijvend te contacteren met uw wensen en noden. Ons aanbod is veel ruimer dan wat u op deze korte pagina kan lezen.

Alle testen worden gemaakt in samenwerking met CogTech® en de onderzoeken die worden uitgevoerd door CogTech® en PSM Coaching ®  U kan dus ook bij onze online testen en assessments rekenen op de kwaliteit die u van ons gewoon bent.

Dadelijk aan de slag?

Wil u dadelijk aan de slag gaan? Dan kan u de test van uw keuze vinden in de lijst hieronder of in het uitklap-menu bovenaan deze website.

Daar kan u alle testen terug vinden. We beginnen onze testen om te zetten in het juiste formaat voor deze website vanaf begin april 2019; Wenst u toch al eerder aan de slag te gaan, dan kan u vrijblijvend contact met ons opnemen.

We hebben een grote reeks testen die al jaren hun kwaliteit bewijzen. Bovendien werken we ze met vaste regelmaat bij. Er is dus eventjes tijd nodig om ze ook via deze website beschikbaar te maken. Maar we kunnen u ook via ons oude portaal verder helpen, indien u sneller onze hulp wenst.