peter stinckens  Coaching

Of u nu op zoek bent naar een persoonlijke coach (een coach die u helpt groeien als mens), een functionele coach (een coach die u helpt ontwikkelen als professional) of een corporate coach (een coach die uw organisatie vooruit helpt), u bent op de goede plaats.

20 jaar ervaring als coach en meer dan twintig jaar ervaring als professional in de bedrijfswereld kunnen ook u helpen van uw leven of carrière een klaterend succes te maken.

Werking van een coaching

In een intake gesprek (gratis) bepaalt u samen met Peter wat u verwacht en welk traject daar naartoe u wenst te volgen. Op basis van dit gesprek, maken we u een voorstel over, waarbij vaste sessies en structurele ondersteuning hand in hand gaan met een directe bereikbaarheid van uw coach om ook de onmiddellijke en onverwachte zaken snel en correct te leren gebruiken als leermomenten.

Een coaching start al vanaf € 75,00 per maand, all in. (voorzien voor 1 sessie en permanente ondersteuning). Natuurlijk kan u zelf bepalen hoeveel sessies u wenst. Een gemiddeld traject loopt over zeven maanden en heeft twee sessie )er maang (€ 235,00 per maand)

Indien u akkooord gaat met ons voorstel, maken we uw persoonlijke e-module aan en kan u op de afgesproken datum van start gaan.

Interesse? Neem even contact met ons op

Wat mag u verwachten?

Bij een coaching staan uw noden en verwachtingen voorop. Op basis van het originele voorstel gaan we van start. U blijft intensief contact houden met uw coach en kan doorheen het traject bijsturen zoals u wenst. Met andere woorden, u heeft de leiding.

Net zoals voor onze trainingen, voorzien we een persoonlijke werkruimte voor u waar alle informatie, kennis en ondersteuning, alle sessie verslagen en andere nuttige zaken samengebracht worden op een overzichtelijke manier..

Deze aanpak is beschikbaar voor alle mensen en organisaties. Het volstaat om even contact op te nemen en we plannen samen een skype gesprek om uw specifieke wensen en noden te bespreken.

DE uiteindelijke prijs hangt af van uw wensen (hoeveel sessies, hoeveel ondersteuning…) Om alles eenvoudig te maken, wordt aan het begin van de maand een forfaitair bedrag gefactureerd (vanaf 75 euro tot 250 euro, afhankelijk van uw verwachtingen) en wordt op het einde van elke maand een afrekening gemaakt op basis van de effectief gepresteerde zaken.

U kan op elk moment de sessies stopzetten, ook zonder opgave van redenen. U ontvangt dan binnen de week een eindafrekening en (eventueel) een terugbetaling van de teveel betaalde voorschotten.

Interesse? Neem even vrijblijvend contact met ons op