peter stinckens  Coaching

Of u nu op zoek bent naar een persoonlijke coach (een coach die u helpt groeien als mens), een functionele coach (een coach die u helpt ontwikkelen als professional) of een corporate coach (een coach die uw organisatie vooruit helpt), u bent op de goede plaats.

Meer dan 15 jaar ervaring als coach en meer dan twintig jaar ervaring als professional in de bedrijfswereld kunnen ook u helpen van uw leven of carrière een klaterend succes te maken.

Personal & functional coaching

In een intake gesprek (gratis) bepaalt u samen met Peter wat u verwacht en welk traject daar naartoe u wenst te volgen. Op basis van dit gesprek, maken we u een voorstel over, waarbij vaste sessies en structurele ondersteuning hand in hand gaan met een directe bereikbaarheid van uw coach om ook de onmiddellijke en onverwachte zaken snel en correct te leren gebruiken als leermomenten.

Een coaching start vanaf € 175,00 per maand, all in. (voorzien voor 1 sessie en permanente ondersteuning). Natuurlijk kan u zelf bepalen hoeveel sessies u wenst. Een gemiddeld traject loopt over zeven maanden en heeft twee sessie ^)er maang (€ 235,00 per maand)

Indien u akkooord gaat met ons voorstel, maken we uw persoonlijke e-module aan en kan u op de afgesproken datum van start gaan.

Interesse? Neem even contact met Peter op en maak uw afspraak voor uw eerste (gratis) intake sessie.

Corporate coaching

Bij een corporate coaching, nemen we gans uw organisatie mee. We bespreken samen wat u verwacht en stellen een traject op hoe we die verwachtingen kunnen inlossen.

Er wordt ondersteuning voorzien door middel van afgesproken sessies, een uitgebreide e-module met contact mogelijkheden, persoonlijke sessies en groepstrainingen. Er is voor de project-owner(s) binnen uw organisatie tevens een voortgangspagina voorzien. Hierop zijn alle stappen (gepland en gedaan) met bijhorende resultaten worden weergegeven.

Deze aanpak is beschikbaar voor alle organisaties. Zowel een eenmanszaak als een multi-nationale organisatie kunnen we helpen. De investering kan (deels) resultaat-afhankelijk gemaakt worden. Op die manier bent u zeker van een return op uw investering.

Natuurlijk vergt dit grondige afspraken vooraf. Wat u ook wenst, best kunnen we er even over spreken. Een kort gesprek kan duidelijik maken wat mogelijk is en wat niet. Aarzel niet. Een eerste gesprek kost niets en kan veel opbrengen.

Interesse? Neem even contact met Peter op en maak uw afspraak voor uw eerste (gratis) intake sessie.