Team leiderschap

Meer resultaten door betere teams
De kern van leiderschap

Team leiderschap is een vak apart.  Om een team aan te sturen heeft u nood aan een reeks specifieke vaardigheden.  In deze reeks doorlopen we stap voor stap welke de kernvaardigheden zijn voor het leiden van een team.

In deze reeks van zes sessies leert u meer over leiden, sturen, motiveren, resultaten analyseren, doelen stellen en realiseren en hoe u en uw team zich kunnen inpassen in een groter geheel.  Hierbij spreken we over het belang van processen, communicatie structuren, feedback en nog veel meer.

De reeks team leiderschap

  • Online training, leer wanneer u wil.
  • Persoonlijke begeleiding via inbel momenten.
  • Twee persoonlijke workshops op basis van uw situatie.
  • Elke maand start een nieuwe reeks.
  • Beperkt aantal deelnemers
  • Opvolg sessie voorzien twee maanden na de reeks coaching voor managers

Meer informatie of intekenen kan hier

Team leiderschap, waarom?

Als manager zijn de resultaten van uw team binnen het geheel van de organisatie uw eerste verantwoordelijkheid.  Het gaat naar het hart van uw resultaten.  Pakt u dit goed aan, dan kan u schitteren.  Pakt u het fout aan, dan zijn de kosten vaan zeer groot.
Doe maximaal uw voordeel met deze training.  We voorzien voor elke deelnemer een persoonlijke begeleiding.  Op die manier wordt de reeks volledig op u en uw noden afgestemd.  U kan intekenen als particulier of als organisatie.  Er zijn reducties voorzien vanaf 3 deelnemers (10%) en vanaf 8 deelnemers (20%).
Ga naar de cursuspagina om in te tekenen.
Alle reeksen worden opgezet op ons online trainingsplatform.

 

Volg ons: