Lichaamstaal lezen

Begrijp anderen beter
Hoe u de wereld beter kan begrijpen

Veel van onze communicatie gebeurt onbewust en uit zich in wat we lichaamstaal noemen.  Lichaamstaal kunnen lezen is de vaardigheid die onbewuste signalen op te pikken en correct te interpreteren.

In deze reeks van vier sessies leert u meer over lichaamstaal lezen. U krijgt aan de hand van workshops een duidelijk beeld van de basis.  De kernvaardigheden voor het lezen van houdingen, micro expressies, stem tonaliteit en omgevingsprofilering vormen de basis van deze vier sessies.

  • Online training, leer wanneer u wil.
  • Persoonlijke begeleiding via inbel momenten.
  • Twee workshops op basis van echte situaties.
  • Elke maand start een nieuwe reeks.
  • Beperkt aantal deelnemers
  • Opvolg sessie voorzien twee maanden na de reeks lichaamstaal lezen.

Meer informatie of intekenen kan hier

Lichaamstaal lezen, waarom?

Als verkoper of inkoper, onderhandelaar, manager, leider, als iemand wiens resultaten afhangen van het correct begrijpen van anderen kan u reuzenstappen voorwaarts maken.  Indien u in staat bent lichaamstaal correct te interpreteren, boekt u winst.  Lichaamstaal lezen zou daarom even natuurlijk moeten zijn als het luisteren naar woorden.  Ze vullen elkaar aan.  En wanneer ze uiteen lopen, wanneer woorden iets anders vertellen dan de lichaamstaal, dan weet u dat u op uw hoede moet zijn.
Doe maximaal uw voordeel met deze training.  We voorzien voor elke deelnemer een persoonlijke begeleiding.  Op die manier wordt de reeks volledig op u en uw noden afgestemd.  U kan intekenen als particulier of als organisatie.  Er zijn reducties voorzien vanaf 3 deelnemers (10%) en vanaf 8 deelnemers (20%).
Ga naar de cursuspagina om in te tekenen.
Alle reeksen worden opgezet op ons online trainingsplatform.
Volg ons: