Coaching voor managers

Meer resultaten voor uw team
Meer resultaten bekomen

Coaching voor managers, een vak apart.  Niets zal u meer resultaten opleveren dan uw medewerkers stap voor stap te begeleiden naar meer kennis, vaardigheden en betrokkenheid.  Maar dat gaat niet zomaar.  Dat vergt een structurele aanpak, gebaseerd op de juiste kennis van hoe mensen denken, leren en groeien.

In deze reeks van vijf sessies leert u meer over coaching voor managers. U krijgt enerzijds een structureel en wetenschappelijk onderbouwd inzicht in het hoe en waarom. Anderzijds helpen we u aan de hand van twee workshops de vertaalslag te maken naar uw persoonlijke praktijksituatie.  De kernvaardigheden voor een coach komen in deze reeks coaching voor managers aan bod in functie van een manager die zijn of haar teamleden wil laten groeien..

  • Online training, leer wanneer u wil.
  • Persoonlijke begeleiding via inbel momenten.
  • Twee persoonlijke workshops op basis van uw situatie.
  • Elke maand start een nieuwe reeks.
  • Beperkt aantal deelnemers
  • Opvolg sessie voorzien twee maanden na de reeks coaching voor managers

Meer informatie of intekenen kan hier

Coaching voor managers, waarom?

Als manager of leider, als iemand wiens resultaten afhangen van het presteren van een team kan u met deze reeks reuzenstappen voorwaarts maken.  Indien u in staat bent uw medewerkers te laten groeien, dan boekt u winst.  Coaching voor managers is iets anders dan coaching door een externe partner.  Het gaat naar het hart van uw resultaten.  Pakt u dit goed aan, dan kan u schitteren.  Pakt u het fout aan, dan zijn de kosten vaan zeer groot.
Doe maximaal uw voordeel met deze training.  We voorzien voor elke deelnemer een persoonlijke begeleiding.  Op die manier wordt de reeks volledig op u en uw noden afgestemd.  U kan intekenen als particulier of als organisatie.  Er zijn reducties voorzien vanaf 3 deelnemers (10%) en vanaf 8 deelnemers (20%).
Ga naar de cursuspagina om in te tekenen.
Alle reeksen worden opgezet op ons online trainingsplatform.

 

Volg ons: