Succesvol omgaan met strategie

Hoe kan u succesvol omgaan met strategie? Voor ondernemers en managers

Heeft u een (bewuste) strategie?  Zit deze op een werkbare manier vervat in uw businessplan?  En wat is een strategie?  Wie moet deze kennen?  Hoe werkt dat?  Of het nu gaat om een eenmanszaak of een multi-national, een strategie vormt de kern, de basis van elke actie.  Indien u dit goed aanpakt, zal ze u naar resultaten leiden, indien niet, dan speelt u ‘lotto’.

Velen aarzelen vooraleer ‘weer een sessie’ over strategie te moeten bijwonen.  Neemt u er toch maar even de tijd voor.  Dit is de sessie waarvoor we het meest herhaal aanvragen krijgen.  Waar velen met grote scepsis aan de sessie beginnen, is het de sessie waarvan deelnemers zeggen dat ze er het meest aan gehad hebben en dat ze deze sessie zeker zouden aanbevelen aan anderen (93% gaf ons op deze vraag een 10/10 van de meer dan 2000 deelnemers die over de jaren deze vraag beantwoord hebben)

De sessie neemt voor kleine groepen (tot +/- 20 personen) een twee uurtjes in beslag en kost € 950,00 excl. BTW en travel (indien van toepassing)

Voor grotere groepen dient u te rekenen op +/- 2,5 uur en een investering van € 1.150,00 excl. BTW en travel (indien van toepassing)

Volg ons: