U weet dat mensen het verschil maken in uw resultaten. U begrijpt dat ervaring vaak moeilijk te vinden is. U zoekt dus de juiste mensen met de juiste ervaring om uw zaak verder te laten groeien. Misschien kan dit u bekoren.

Twintig jaar werkte ik als coach en consultant, veelal via interim management opdrachten. In de zomer van dit jaar heb ik die activiteiten stop gezet, met het vaste voornemen een boeiende uitdaging aan te gaan binnen een vaste werkomgeving.

Om de zoveel manden verkassen is boeiend en leerrijk. Het was een uitzonderlijk interessante periode. Maar nu voel ik de nood om terug deel van een team uit te maken. Om terug mee te werken, samen met een team en lange tijd betrokken te blijven. Net dat miste ik de afgelopen decennia het meest.

Ben u op zoek naar een ervaren manager die van vele markten thuis is? Dan bent u misschien de ideale werkgever voor mij. Een functie in de gebieden van verkoop, inkoop, training/HR of algemeen management dragen mijn voorkeur weg. Daarin ben ik gepokt en gemazeld, zowel operationeel als op gebied van trainen en leiden van teams en organisaties.
Bent u een organisatie met ambitie? Bestaat er een open en directe communicatie cultuur? Is er ruimte voor initiatief? Dan is mijn interesse reeds gewekt.

Neem even vrijblijvend contact met mij op. Mis de kans niet om een gedreven, ervaren en betrokken manager voor uw organisatie te engageren.

Vraag vrijblijvend mijn CV op

Afgelopen jaren deden (onder anderen) deze bedrijven een beroep op mijn ervaring