mensen motiveren

In dit freeminar Mensen motiveren bekijken we het hoe en wat van motivatie. Voorwaar een onderwerp waarover tal ban bibliotheken volgeschreven zijn. Ook u als manager zal uw eigen idee hebben over mensen motiveren. U heeft uw eigen inzichten en aanpak.

Maar wat werkt echt? Er bestaan heel wat onderzoeken over door vooraanstaande gedragswetenschappers en die spreken de intuïtie of door management goeroes aangeprezen methodes vaak tegen.

Deze week hebben we het freeminar opgezet als een live sessie op woensdag 2 december. Het ganse freeminar mensen motiveren zal voor iedereen beschikbaar zijn vanaf woensdag namiddag rond 17.00 uur en gratis beschikbaar blijven tot maandag ochtend 7 december.

Alhoewel de live sessie goed verlopen is, is er een technisch probleem opgedoken bij de opnames. De provider probeert deze te recupereren, indien dit niet lukt, herhalen we deze sessie na nieuwjaar.

U kan de ganse tekst downloaden beneden aan de pagina.

Het is geen woordelijke weergave van de sessies, maar een overzichtelijk gestructureerd overzicht van de inhoud. Op die manier kan u alles nog eens rustig doornemen op momenten dat u het nodig heeft.

Mensen motiveren

Mensen motiveren is meer dan een intuïtieve keuze. Het is een aanpak die – indien u hem onderbouwt aanpakt – meer tijd en betrokkenheid dan geld kost. In deze freeminar bekijken we wat werkt en waarom dit weekt. We helpen u met enkele effectieve tips op weg om er een vaste en lonende routine van te maken.

Ik krijg nog quasi dagelijks mailtjes van velen onder jullie over motivatie. Dit freeminar over motivatie biedt een antwoord op tal van deze vragen plus een berg aan extra tips en mogelijkheden waar u misschien nog niet aan gedacht had.

Dit maal geen dagelijkse sessie, maar op verzoek van velen een langere live sessie met interactie mogelijkheden.

De sessie is volgeboekt. We nemen de sessie (enkel trainers-site) op. Deze kan u nadien ook nog gratis volgen via deze pagina.

Het freeminar

Welkom . Dit freeminar ‘Mensen motiveren’ zal in zijn geheel online staan vanaf woensdag 2 dember. Kom gerust terug vanaf dan!


Ontdek alle freeminars hier

U kan deze freeminars gratis volgen tijdens de week dat ze lopen. Wenst u eerdere reeksen te beluisteren, dan kan u intekenen voor € 2,99 per sessie.


Download

U kan hier de teksten downloaden.