Focus

In dit freeminar over de kracht van focus,t leert u hoe u zelf uw focus en concentratie kan aanscherpen. Het is de belangrijkste geestelijke bron vaardigheid om nieuwe zaken aan te leren, om resultaten neer te zetten en om snel en efficiënt heel veel te realiseren zonder uzelf voorbij te lopen.

We helpen u gedurende één week elke dag om deze vaardigheid stap voor stap te verwerven. Op vrijdag (of indien u deze sessie over focus via het archief volgt) kan u de sessie tekst gratis downloaden.

Het is geen woordelijke weergave van de sessies, maar een overzichtelijk gestructureerd overzicht van de inhoud. Op die manier kan u alles nog eens rustig doornemen op momenten dat u het nodig heeft.

Focus als basis vaardigheid

Er zijn heel wat boeken geschreven over ‘flow’ en concentratie. Focus is het vermogen al uw mentale energie te richten op een specifieke taak. Dat maakt dat u bijzonder snel en quasi foutloos kan werken.

Focus lijkt soms op ‘toverkracht’, maar is het niet. Het is een vaardigheid die we allemaal kunnen aanleren. Via een reeks eenvoudige oefeningen die u allemaal kan doen, zonder er uren aan te verliezen, kan u zelf ervaren hoe positief dit uw werk zal beïnvloeden.

maandag

Welkom . Dit freeminar zijn online gaan op maandag 7 december. Kom gerust terug vanaf dan!


dinsdag

Welkom. Dit freeminar zijn online gaan op dinsdag 8 december. Kom gerust terug vanaf dan!


woensdag

Welkom. Dit freeminar zijn online gaan op woensdag 9 december. Kom gerust terug vanaf dan!


donderdag

Welkomt. Dit freeminar zijn online gaan op donderdag 10 december. Kom gerust terug vanaf dan!


vrijdag

Welkom. Dit freeminar zijn online gaan op maandag 11 december. Kom gerust terug vanaf dan!


Ontdek alle freeminars hier

U kan deze freeminars gratis volgen tijdens de week dat ze lopen. Wenst u eerdere reeksen te beluisteren, dan kan u intekenen op dat freeminar voor € 2,99

Download

U kan hier de teksten downloaden.