de eerste paar seconden

In dit freeminar de eerste indruk leert u hoe u echt een goede eerste indruk kan maken, maar ook wat u kan doen indien dat niet gelukt is.

We helpen begrijpen hoe een eerste indruk ontstaat en waarom dat zo belangrijk is. Bij de sessie kan u de sessie tekst gratis downloaden.

Het is geen woordelijke weergave van de sessies, maar een overzichtelijk gestructureerd overzicht van de inhoud. Op die manier kan u alles nog eens rustig doornemen op momenten dat u het nodig heeft.

De eerste indruk

Ik schreef een artikel over de eerste paar seconden, enkele dagen geleden. U reageerde massaal (mijn dank voor alle positieve reacties). Maar u stelde ook tal van vragen over het hoe en waarom.

In deze sessie kan u een antwoord vinden op al die vragen over de eerste indruk die u kan maken.

Freeminar

Dit freeminar zal online gaan op woensdag 17 maart 2021

Dit freemniar is volzet. Aangezien het een interactief freeminar is wordt dit om privacy redenen niet online geplaatst nadat het heeft plaatsgevonden


Ontdek alle freeminars hier

U kan deze freeminars gratis volgen tijdens de week dat ze lopen. Wenst u eerdere reeksen te beluisteren, dan kan u intekenen voor € 2,99 per sessie.

Download

U kan hier de teksten downloaden van het freeminar. Indien de reeks nog loopt, is de tekst tot en met vandaag beschikbaar. Op het einde van de week of vanuit het archief is de volledige tekst van luisteren met impact beschikbaar.

Download de tekst van de eerste indruk

[yasr_visitor_multiset setid=2]

Voel u vrij uw feedback, opmerkingen of vragen door te geven via de contact pagina