Virale verkooptechnieken 3.0

Virale Verkooptechnieken

Sinds lang is virale verkooptechnieken een van de meest gevraagde trainingen van Peter.  Tot op vandaag was deze  uitsluitend als in-house training verkrijgbaar. Maar vanaf nu is ze ook beschikbaar via een begeleidde online reeks van acht weken.

Werk gedurende acht weken aan uw virale verkooptechnieken

8 weken lang werkt u samen met Peter aan het aanscherpen van uw verkooptechnieken.  Elke week beschikt u over een nieuwe sessie en een nieuwe workshop.  Elke week overloopt u persoonlijk (via skype) met Peter uw resultaten en ontvangt u persoonlijke ondersteuning waar nodig.

U blijft gedurende de reeks in contact met peter.  Via mail, chat, skype… kan u op elk moment uw uitdagingen voorleggen en bespreken.  Zo werkt u niet met steriele voorbeelden, maar met de echte praktijk situaties waar u dagelijks mee geconfronteerd wordt.  Met de training Virale verkooptechnieken 3.0, uw trainer heeft u steeds op zak!

Download hier de folder

Oogst snel resultaten

Elke sessie brengt u inzichten en vaardigheden bij, die u direct in praktijk kan brengen.  Zo krijgt u een onmiddellijk rendement.  Elk inzicht dat u wordt aangeboden, komt voort vanuit een lange ervaring, wetenschappelijke inzichten uit diverse vakgebieden en een berg onderzoeken.  Veel van deze zaken kan u tijdens de reeks virale verkooptechnieken 3.0 zelf uittesten aan de hand van eenvoudige testjes die u in echte praktijk situaties kan uitvoeren, zonder uw relatie of resultaat in gevaar te brengen.  U kan uzelf dus overtuigen door uw eigen ervaring!

Leer snel hoe u uw verkoopinspanningen kan omzetten in structurele resultaten.  Oogst resultaten vanaf dag een en wordt een topverkoper!

Deelnemen aan de reeks virale verkooptechnieken 3.0

U kan natuurlijk wachten tot het nieuwe en herziene boek in derde druk verschijnt (zomer 2020), maar misschien is het slimmer om in te tekenen voor deze reeks en zo al uw concurrenten voor te zijn. U zal het boek dan automatisch en gratis ontvangen als eerste aan het einde van de reeks.

De eerste reeks gaat van start op maandag 6 april 2020 en loopt over een periode van acht weken

Deelname (alles inbegrepen, exclusief BTW) bedraagt € 295,00

Wenst u meerdere verkopers voor de reeks in te schrijven, dan zetten wij graag een separate module voor u op.

De reeks virale verkooptechnieken bestaat uit volgende drie deelgroepen;

  • B2B en Business to Retail
  • B2C (Buisiness to consumer)
  • POS sales (winkel verkopen)

Het aantal deelnemers is beperkt om een kwalitatief hoogstaande begeleiding te bieden.  Dit laat ons tevens toe een grote beschikbaarheid van uw trainer te garanderen.  De sterkte van de training is immers onlosmakelijk gelinkt aan de constante ondersteuning.

Teken vandaag nog in voor de reeks en ervaar onmiddellijk de kracht van een doordachte aanpak!

Hoe verlopen deze acht weken praktisch?

U kan elke week een nieuwe sessie vinden in de reeks virale verkooptechnieken op het platform (video en downloads).  Hierin worden u kennis en inzichten aangereikt.

Bij elke sessie hoort een persoonlijke workshop.  Deze opdracht helpt u de theoretische kennis om te zetten in echte praktijk ervaring.

Wekelijks heeft u persoonlijk contact met de trainer. (via skype, facetime…) om uw ervaringen te bespreken en om uw vragen en uitdagingen te overlopen.

U gaat dus aan de slag met uw echte uitdagingen, niet met steriele voorbeelden!

U kan bovendien op elk moment uw vragen voorleggen aan de trainer via telefoon, mail, chat of andere kanalen.  Zo heeft u steeds de steun van een expert op zak!

Teken in voor virale verkooptechnieken 3.0