Beste groeten voor allen die ik ken, voor hen die ik nog niet ken en alle anderen die ik tot mijn spijt nooit zal leren kennen aangezien de wereld zoveel groter is dan een mensenleven. Mijn naam is Peter. Tot juli 2020 was ik gedurende bijna twintig jaar Coach, consultant en trainer voor tal van lokale en internationale organisaties.

Sinds juli 2020 heb ik besloten dat ik mijn leven een andere wending wil geven.  Ik heb de nood om terug bij een vast team te horen, terug deel uit te maken van een organisatie en niet langer van hot naar her, deze maand hier, dat kwartaal daar, te moeten werken. 

Werken binnen een team, een vreemde keuze na twintig jaar zelfstandig werken?  Misschien, maar naast werken in een team, zou ik graag een plaats vinden waar ik maatschappelijk een relevante rol kan spelen.

Na studies aan de KUL (Filosofie en psychologie) ben ik begonnen als verkoper. Vervolgens ben ik doorgegroeid tot salesmanager, commercieel directeur, vestigingsmanager en CEO.  Sinds 2003 werkte ik als coach en consultant in diverse sectoren.

Nu zoek ik een plaats waar de kennis en ervaring die ik doorheen de jaren opbouwde zinvol kan ingezet worden.

Indien u nood heeft aan een ervaren manager, een sociaal geëngageerd iemand die graag binnen een team werkt, aarzel dat niet. Ik ben mijn zoektocht gestart.

Kan ik iets voor u betekenen? Neem dan even contact op (u kan email en telefoonnummer hierboven vinden) Ik stuur u met plezier een gedetailleerd CV door. Of nog eenvoudiger, gebruik het formulier via onderstaande link.

Vraag CV op

Interesse in mijn andere bezigheden als muzikant? Hieronder een video van Summertime, opgenomen juni 2020 tijdens de warme dagen…

Mobiele versie afsluiten