HALLO, IK BEN PETER

PeterNatuurlijk wil u weten met wie u te maken heeft en wat u eraan heeft.  Een kort woordje over mijzelf dus.

Na studies aan de KUL (Filosofie en psychologie) ben ik begonnen als verkoper. Vervolgens ben ik doorgegroeid tot salesmanager, commercieel directeur, vestigingsmanager en CEO.  Sinds 2003 werk ik als coach en consultant in diverse sectoren. Ik doe dit voor diverse opdrachten, zowel voor kleine en middelgrote organisaties als voor multinationale organisaties.  Maar ook vaak als coach voor particulieren.

Opdrachten gaan van trainingen tot interim en crisis management.  Van advies opdrachten tot coaching.  Lezingen, keynotes en workshops zijn het soort korte en intensieve opdrachten die ik ook graag doe.  Bovendien komen vele partners vaak met specifieke vragen.  U kan dus probleemloos met eigen voorstellen afkomen.

Onderweg studeerde ik nog wat bij (Telematica IHAM, MBA  INSEAD en een hele reeks extra zaken).  Ik ben voornamelijk gepassioneerd door menselijk denken (niet vreemd natuurlijk vanuit mijn studie achtergrond).  Daarover bestaat een boel wetenschappelijk werk vanuit diverse disciplines zoals neurologie, psychologie, sociologie, gedragseconomie, evolutionaire biologie en nog veel meer.

Alles wat ik doe als consultant, coach, interim manager vertrekt enerzijds vanuit die wetenschappelijk kennis en anderzijds vanuit meer dan 30 jaar professionele ervaring.

Gebruik van de laatste technologie en innovatie oplossingen, laten me toe om betaalbare oplossingen aan te bieden van hoge kwaliteit.  Oplossingen waar tal van mensen en organisaties de laatste jaren hun voordeel mee deden.

Wat kan ik voor u betekenen?  Ik aanvaard Opdrachten in het Nederlands, Engels Frans en Duits

Neem vrijblijvend contact voor meer info