kern vaardigheden voor managers

die vooruit willen

Wat leert eens mens zoal in meer dan dertig jaar managen?  Welk zijn de kern vaardigheden voor managers die van een carrière een succes kunnen maken. Met eerst een carrière van teammanager tot bedrijfsleider. Daarna 18 jaar als interim manager en coach voor managers heb ik gewerkt in diverse sectoren (van Food tot Pharma, van telecom tot FMCG, van Fashion tot industrie, van diensten tot distributie) op alle denkbare niveaus, van teamleader tot CEO.

In dit boek kan u de zeven kern vaardigheden voor managers vinden die – naast de specifieke vakkennis en de vereiste financiële kennis – noodzakelijk zijn om succesvol te zijn.  Succesvol op drie gebieden.  U moet in staat zijn om uw team gemotiveerd, betrokken en productief te houden.  U moet resultaten neerzetten voor uw organisatie en u wil ook zelf succesvol naar voren komen en uw carrière verder uitbouwen.

Ontdek de zeven kernvaardigheden voor managers

De zeven kerncompetenties vormen een framework waarmee u deze drie doelstellingen vlot met elkaar in balans kan houden.  Van hoe coachen tot effectief time management, van gedrag sturen en stimuleren tot mensen laten uitblinken en ook zelf als uitblinker gezien te worden.  Van omgaan met administratie en rapporteringen tot emotioneel bewustzijn van uzelf en anderen. Het komt allemaal aan bod in dit boek. Het zijn immers de kern vaardigheden voor managers. Er zonder wordt uw job moeilijk.

De opzet is eenvoudig; zeven hoofdstukken waarin deze kernvaardigheden kort en helder worden uitgelegd, vaak gestoffeerd met voorbeelden of experimentjes die u zelf kan uitvoeren.  Het is een uiterst praktijk gericht boek waarmee u onmiddellijk aan de slag kan gaan.

Peter Stinckens
7 kern vaardigheden voor managers die vooruit willen
Wat zijn de vaardigheden die u als manager dient te ontwikkelen om succesvol te zijn? Succesvol voor uw team, voor uw organisatie en voor uw carrière? U kan ze ontdekken en ontwikkelen met de schat aan kennis en ervaring die u kan vinden in dit boek.
€19,99 Paperback

Kern vaardigheden voor managers in de boekhandel

Boek: ISBN: 9789464353655

Verkrijgbaar in elke boekhandel en online boekhandel

Ook verkrijgbaar als eBoek :  ISBN: 9781465986030.

Verkrijgbaar op alle e-reader platformen

Ontdek alle boeken van Peter hier